Moi!

Olen Heini. Keski-ikää lähestyvä mukamas ikinuori. Entinen maailmanmatkaaja ja nykyinen kotihiiri, jonka reissujalkaa kuitenkin aina vipattaa. Kerrostaloasuja, joka haaveilee omasta takasta, puulla lämmitettävästä saunasta ja isosta pihasta. Ikuinen stressaaja, jolle metsä, retkeily ja hygge ovat elinehtoja. Tykkään terveellisistä elämäntavoista, mutta sorrun aina herkutteluun. Mietin yhä, mitä teen isona. Ja kyllä, rakentelen mielelläni legoilla silloin, kun lapset nukkuvat. Kotonani häärää itseni lisäksi avomies ja vauhdikkaat 1- ja 3 -vuotiaat.

Blogi on vajaan vuoden mittaisen taipaleensa aikana kokenut jo miljoona identiteettikriisiä. Näiden lukuisten kriisien jälkeen Nöttis ja Veikka-Boika jatkavat yhä seikkailujaan blogissa. Perhekeskeisiä postauksia tulee, koska siihenhän mun elämäni kulminoituu. En kuitenkaan aio vatvoa äitiyttä tai jakaa lasten kehityksen yksityiskohtia vaan pyrin blogissani enemmän lifestylemaisempaan twistiin. Vauvanruoka-postaukset jäävät nekin arkiston aarteiksi, koska aihe ei ole meillä enää ajankohtainen. Niitä selvästi porukka on käynyt lukemassa ja siitä iso kiitos!

Jatkossa mun ajatuksena on kirjoitella lisää liikunnasta ja hyvinvoinnista. Kotoilusta. Muista mulle tärkeistä jutuista. Voi kunpa matkustelusta! Jos tää maailma vielä joskus palaa entiselleen pandemian jälkeen. Kenties jopa jostain naisellisemmasta, kuten vaatteista. Olenhan alkanut taas meikkaamaan muutaman vuoden ruuhkavuosikuplan jälkeen… Ruuhkavuodet toki jatkuvat edelleen, kiireisempinä kuin koskaan! Mutta oon silti päättänyt olla taas muutakin kuin äiti. Mutta, ei tosiaan unohdeta arjen temppuratoja eikä diy-joulukalentereita. Lapset on kuitenkin mun elämässä se numero ykkönen.

Lähde mun mukaan lukemaan raapustuksia mun tuiki tavallisesta elämästä tuiki tavallisen perheen kanssa! Ja kommentoi ihmeessä jos siltä tuntuu. Ihmettele, kysy, anna vinkki ja niin edespäin.

Antoisia lukuhetkiä!

Toivoo Heini ?

The only zen you can find on the tops of mountains is the zen you bring up there.