Hidasta elämää, Kaikilla aisteilla, Reissuvihko

Kukkaiskävelyllä

Etenkin näin kesällä sitä kerrostaloasujana alkaa taas haikailemaan sen oman pihan perään! Kuinka mahtava juttu se olisi ja mitä kaikkea sieltä löytyisi ja kuinka paljon se helpottaisi elämää ja ulkoilua pienten lasten kanssa. Eiköhän me se oma pihakin joskus vielä saada, mutta sitä ennen täytyy olla kiitollinen siitä, kuinka kaunis ja luonnonläheinen oma kotikaupunkimme on!

Kotka, tuo puistojen luvattu kaupunki. Pitkään ei tarvitse kulkea missään, kun vastaan tulee jo jokin puistoalue, metsä tai merenranta. Näin alkukesästä on tullut jo perinteeksi lähteä kukkaiskävelylle ihastelemaan runsaasti kukkivien atsaleojen ja alppiruusujen väriloistoa ja haistelemaan tuomien, syreenien, kielojen ja kultasateiden hunajaista tuoksua.

Nyt karsean kesäflunssan kourissa riutuneena on kiva muistella viime viikkoisia kävelylenkkejä. Alle olen koonnut muutaman kuvan kävelypolkujemme varrelta.

Nyt toivotaan, että kesä jatkuu yhtä aurinkoisena. Heinäkuussa olemme lomalla koko porukka ja kova hinku olisi tekemään vaikka mitä retkiä. Lähelle ja kauas. Tilauksessa siis hyvät kelit ja terveyttä jotta päästään reissun päälle ☀️