Arjen vinkkinurkka, Kaikilla aisteilla, Koti, Minä ❤ Hygge

Joulun valotaikaa

Lupasin laittaa kuvia meidän kodin joulukoristelusta joten tässä niitä tulee. Minusta kauneinta ja tunnelmallisinta on pieni hämyisyys, jossa valot ja jouluiset koristeet pääsevät loistamaan. Katselin pari päivää sitten ohjelman Övereimmät joulukoristelut ja oma käsitykseni joulutunnelmasta poikkeaa tuosta jenkkimeinigistä täysin. Ohjelmassa monet aloittivat koristelun jo loka-marraskuussa, jotta ehtivät laittaa kaiken. Yhdellä naisella oli kuusessa 5000 valoa, yhdellä pariskunnalla odotti kellarissa 300 joulupukkia ja yksi mies oli erityisen ylpeä pihatammestaan, jossa sojoitti 300 muovista karkkikeppiä. Piha oli muutenkin niin täynnä kaikkea, että valot loistivat varmasti avaruuteen saakka. Mielestäni tällaisesta sokaistumisesta on joulutunnelma kaukana. Koristelussa vähemmän on enemmän. Koristelimme kotia pikkuhiljaa yhdessä Nöttiksen kanssa. Oli mahtavaa seurata hänen intoaan, kun suuri joulukoristelaatikko avattiin ja päästiin laittamaan koti kauniiksi!

Meillä on kivat ikkunalaudat joka huoneessa, tarpeeksi leveät vaikkapa valopalloille.
Nöttis halusi nämä pikkuiset ihanuudet omaan huoneeseensa.
Nöttiksen näkemys koristelusta.
Kynttilöiden loistetta.
Rakastan lyhtyjä! Meillä ei vain oikein ole tilaa niille… Isompi asunto on siis tervetullut, niin pääsee ostamaan lisää lyhtyjä.
Meillä on lapsille omat joulupallot kuusessa. Siinäpä muuten viime tingan lahjavinkki jos perheeseesi tai ystävällesi on tullut tänä vuonna perheenlisäystä!