Äitin omat jutut, Rakas päiväkirja

Blogin uusi ilme!

Tuossa vähän aikaa sitten kerroin inspiraation puutteesta. Minulla taisi olla jokin hetkellinen bloggaamisähky. Asiaa tuumailtuani tajusin, että blogini oli ehkä lähdössä hieman väärään suuntaan. Päätin korjata tilanteen ja puhkun taas uutta intoa! ?

Kuten jotkut saattoivat jo huomatakin, olen muuttanut otsikointia melko rajusti. Tähän johti se, että pysähdyin miettimään, mistä ihan oikeasti haluan kirjoittaa. Olen jo aiemmin pohtinut sitä, etten halua kirjoittaa lapsistani liian henkilökohtaisia juttuja, koska kunnioitan tietenkin heidän yksityisyyttään. Se kehitys, josta tulee kerrottua, on kehitystä, joka tapahtuu kaikilla. Siitä syystä tuli jo mietittyä sitäkin, haluanko kirjoittaa perhe- vai lifestyleblogia. Mutta eipä tuota dilemmaa tarvitse täysin ratkaistakaan, sillä blogini on ja tulee olemaan sekoitus niitä molempia. Vaikka kirjoittaisin luonnosta, liikunnasta, ruuasta tai hyggestä, on lähes kaiken kirjoittamisen keskiössä kuitenkin perhe ja vanhemmuus ja lähtökohtana antaa ideoita ja toimia vertaistuellisena luettavana.

Nyt kategorisointi on huomattavasti osuvampi ja monipuolisempi. Olen siihen tosi tyytyväinen. Ja se auttaa viemään blogiani siihen suuntaan, johon haluankin. Jatkossa blogin alareunasta löytyy myös Instagram-osio. Tähän mennessä olen laittanut instaan vain ilmoituksen uudesta postauksesta, mutta jatkossa varmasti tulee laitettua sinne kuvia muutenkin. Eli kannattaa käydä niitäkin tsekkailemassa. Otsikoinnin muuttamisen ja Instagramin liittämisen lisäksi uudistin esittelysivuni raakileen ja se näyttää nyt tältä:

https://heiniannika.fi/tietoja/

Tästä on hyvä lähteä taas eteenpäin! Ihanaa alkanutta kevättä (vai takatalvea?) teille kaikille!